Onpahan vierähtänyt aikaa viimeisestä kirjoituksesta! Uusi kesä on ihan tuossa tuokiossa täällä, tai oikeestaan tänään oli jo sen ensimmäinen päivä. Kevät on kulunut enemmän ja vähemmän agility touhuissa, seuratouhut Mynskissä ovat olleet pääosissa, kesän ulkokenttä kausi on alkanut ja röllit siirtyneet torstai-iltaan kahdessa eri ryhmässä. Keskiviikkoisin on kiertävien ryhmä jossa Hertta ja Robin treenaavat. Kertun kanssa on alkamassa rallytoko-alkeet. Mutta Kertusta hieman lisää. Sen terveystarkit on nyt tehty, ja likka on kaiken kaikkiaan ihan terve! Lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät yhdellä pienellä ripsellä, ja sydämestä ei kuulu mitään ylimääräistä. Olen niin onnellinen !  Kerttu on myös aloittanut kesän näyttelyrundin tuloksella Harjavallasta  NUO ERI, ja Riihimäeltä NUK ERI3. Näistäkin olen kovasti mielissäni! Tähän putkeen on vielä ilmottu kahteen näyttelyyn, katsotaan mitä niistä tulee ja sitten mietitään lisää.

IMG_9360-normal.jpg

Kerttu Harjavallassa Sirpa Saaren kuvaamana

Robinin ja Hertan agility liitelykin on edennyt huimasti! Herttahan siirtyi jo syksyllä kakkosluokkaan saaden sieltä jo ensimmäisen LUVAnkin. Robin kisasi keväällä saaden LUVAN oltuaan kolmas ja seuraavissa kisoissa yllätti niin minut kuin varmasti monen muunkin voittamalla nollatuloksella ja saamalla SERTIn ja nousun kakkosiin!

Olen myös aloittanut koulutusohjaajan peruskurssin, josta on ensimmäinen viikonloppu suoritettu, nyt tehdään harjoitusjaksoa. Syksyllä toinen viikonloppu ja sit vielä harjoitusjakso. Meitä käy kurssin Mynksistä kolme kouluttajaa. Seura on vuokrannut uuden hallin, jonne on tulossa aivan tuliterä tekonurmi! Talvitreeni mahdollisuus paranee huomattavasti, ja tarkoituksena on vetää ryhmiä läpi vuoden.