Viime viikolla tytöt pääsivät mun työpaikalle vähän "lastenhoitajan koulutukseen" ja ihan kohtuullisesti pärjäsivät. Parasta taisi olla se kun pääsivät välipalan jälkeen "siivoamaan" lattiat! Oli nimittäin pullaa välipalaksi ja pieniltä tahtoo ain vähä varista... . Kotiinlähdön aikaan en meinannut saada niit lähtemään vaan olis ollu mukavaa leikkiä ulkona !

Illalla olin sit kahden vaiheilla josko ottaisin sittenkin Hertan mukaan epiksiin möllikisaamaan, mut en saanut sellast fiilist itelleni et oisin kisaamaan lähtenny, niin jätin koirat kotiin. MUTTA jo matkalla hyvän musiikin tahdissa ajattelin et voi hitsi, ois voinu sittenki ottaa kisakoiran mukaan... Ja vielä kun näin radan ni ajattelin et voi HITTO  , MIKS mä en ottanu! No, ei parane jossitella, mut me OIS voitu pärjätä siin radalla!  Kisat meni ihan mukavasti, paljon oli taas koiria kisaamassa, tuttujakin .

Lauantaina meillä oli Hertan kanssa kontaktikurssi, Miia Anttila veti tunnin mittaisen tehokuurin. Ja saatiinkin erittäin hyvää opetusta kuinka kontaktia lähetään täst lähtien treenaamaan, ja meillä on nyt kotonakin sellanen "kontaktilauta" jolla saadaan hioa taitoja! Ja kyllä näyttäis jo pikkulikka osaavan vähän paremmin!

Sunnuntaina paistaa aina!  Tai ainakin siltä tuntuu, kun aamulla herätessä jo aurinko näkyi taivaalla ja aamulenkki mentiin A-I-V-A-N ihanassa säässä! Ja mikä konsertti meitä viihdytti matkalla! Ja parasta oli tulossa; oli tarkoitus lähteä shelttilenkille Halisten padon maisemiin! Sinne saavuttiin vähän täpärästi, kun kaikenlaisia autoilijoita oli tientukkoina. Mutta se unohtui pian kun nähtiin kaikki ihanat kaverit ja ihan uusi tuttavuuskin, pieni Elmo-soopelipoika, 10vk, aivan ihana karvapalleroinen! Mutta matkaan siis, kaikkien 13 sheltin voimin! Erika johdatti meitä Halisten padon ja joen tuntumassa ihanassa auringonpaisteessa sekä otti valokuvia koirista. Kiitos Erika!

 

(Kuvat Erika Lust)