Ihanaa, vihdoinkin on lämmintä ja aurinkoista!  Tätähän sitä on odotettu talven paukkupakkasista asti, joten EN VALITA; EN!!!

Harmi vaan kun koirien treenejä täytyy väliin peruutella ja siirrellä myöhäisempään tai aikaisempaa, et olis vähän viileämpää mut onhan se itsellekkin mukavampi vähän vilposemmalla juosta :)

Vähän on ollut nyt hiljaisempaa muutenkin kun Hertalla on juoksut; on muuten pistäny kaikki Vuorenpään poitsut sekasin; yks ei syö, juo vaan ja ulvoo ulos koko ajan, muutamat ei etene lenkeillään mihinkään ku pitää haistella ah niin ihania tuoksuja, ja muut on sit muuten vaan sekaisin. Robinin kans on päästy kaks kertaa Myniksen treeneihin, ja mun mielestä on menny ihan kivasti, mun ohjaus on parantunut ja saan Robinin pysymään jo melko hyvin hanskassa. Onhan se viel aika kuumana mut hallinnassa suurimman osan rataa. Eilen piti olla Elina Jänesniemen tehokurssi mutta helteen takia perutettiin ja yritetään uudestaan ens keskiviikkona. Tänään olis mun vuoro kouluttaa mynämäes mut saa nähdä tuleeko kukaan paikalle, en ota Robiniakaan mukaan tällä helteellä, kun joutuis kuitenkin enimmän ajan olemaan autossa.

Viime lauantaina juhlittiin sit meidän Hannan ylioppilaaksi tuloa. Mikaelin kirkko Turussa oli ihan täynnä ylpeitä vanhempia ja sukulaisia kun melkein 70 uutta ylioppilasta painoi valkoisen lakin päähänsä, enkä varmasti ollut ainoa joka kyynelehti onnesta! Juhlan jälkeen kaikki Juhana Herttuan opettajat ja työntekijät hyvästelivät oppilaat jokainen vuorollaan halaten ja onnitellen. Ja kirkon pihalla oli iloisia ja hymyileviä nuoria, voi hyvänen aika miten itsekin oli liikutuksesta onnellinen! Juhlapaikka oli Livonsaaressa Merikeidas nimisessä paikassa, Marja ja Pertti olivat loihtineet aivan ihanan pitopöydän uusine perunoineen ja Hannan isän metsästämästä hirvestä oli paisti kastike ja silliä, savulohta, salaatteja ym. lisukkeita. Maistui vieraille ja itsellekkin todella hyvin! Ja kaiken kruunasi ihana ylioppilaslakilla koristeltu kakku ja kahvit. Ylioppilas oli itsekin tyytyväinen juhlaansa, karttuihan läppärirahasto mukavasti ja jäi vielä muuhunkin !  Kyllä minäkin olen onnellinen kahdesta ihanasta ja rakkaasta lapsestani

Koiratytöt olivat juhlapäivän Johannan luona hoidossa ja olivatkin olleet todella mallikelpoisia "hoitolapsia", jopa naapuri vähän kauempaa sanoi että ei mitään väliä kuka taluttaa kun niin hienosti käyttäytyivät!

Sunnuntaina aloitettiin naapurin Johannan kanssa grillipihan valmistus, roudattiin betonilaattoja ensin naapuritalosta meidän pihalle, sit mitattiin ja "paalutettiin" sopivan kokoinen alue ja alettiin kaivaa laatoille "poteroa". Olikin aika urakka kun oli savinen ja kivinen pohja. Mutta saatiin se määräalue kaivettua ja jätettiin hautumaan seuraavaan iltaan, jolloin jatkoin hommaa yksikseni Johannan ollessa töissä. Kun hän illalla tuli kotiin oli osa laatoista jo laitettu ja lopettelin siltä illalta. Eilen tiistaina sitten oli Johannan vuoro olla yksinään hommissa mutta illalla taas tehtiin yhdessä hommia, ja saimme valmiiksi HIENON grillipihan pohjan. Haimme myös kukkia koristamaan aluettamme. Pöytä ja tuolit kannettiin paikkalle ja Marja-Leena toi grillin niin valmista tuli! Ja makkaratkin grillattiin heti. Avajaiset pidetään myöhemmin.