Neljä suloista pentua syntyi viikko sitten Nakkilassa Jarkon hyvässä huomassa, Hertta äidin hoitaessa homman hienosti vaikka ensisynnyttäjä olikin. Ensimmäinen pentu syntyi klo 1.20 ja viimeinen 4.15, joten melkoisen nopeastikin pienokaiset putkahtelivat maailmaan.

Minä olin jo tehnyt aamulla suunnitelman torstai päivälle, ja sopinut lähdöstä Köyliöön illaksi; Robinin hoitopaikka järjestetty ja kortteeri varattu ja pakkailin kapsäkkejä hiljalleen kun puhelinsoitto keskeytti toimet. KÄÄK, Jarkko soittaa.... ja eihän siinä sitten muuta voinut kun itkua tuhertaa kun hän kertoi että synnytys oli ohi ja pennut maailmassa! En muistanut mitään muuta kuin että molempia sukupuolia ja värejä oli syntynyt... ja että Hertta oli ollut loistava!

Niin menivät suunnitelmat uusiksi, soitto yhteistyötahoille ja kamat autoon ja menoks! Robinin toki käytin lenkillä ennen lähtöä ja tapasin siinä muutaman tutunkin joille sain kertoa jo ilouutisen.

Auton nokka kohti Nakkilaa ja ajatukset pyöri satavarmasti pennuissa, koskapa huomasin ajelevani ihan eri reittiä kuin yleensä menen Nakkilaan, mutta eipä tuo tahtia haitannut vaan perille pääsin turvallisesti.

Oih ja voih mitkä ihanuudet mua siellä odotti! Ihana Hertta juoksi tuttuun touhuisaan tapaansa mua vastaan  mutta kääntyi kohta takaisin ja vei minut pentulaatikon äärelle, jossa Jarkko istuskeli ja katseli pentuja. Voi miten pieniä ne olivat! Itku pääsi ja polvistuin katsomaan vaatteet päällä pikkuisia!

Siinä sitten vierähti torstaipäivä ja illaksi lähdin Köyliöön ja aamulla takaisin pentujen ja Hertan luo. Mutta perjantaina lähdin sitten illaksi kotiin, meillä oli lauantaina työpaikalla musiikkikoulutus johon halusin osallistua.Mutta nyt reilun viikon jälkeen on kyllä niin kova ikävä pentuja ja Herttaa että lauantaina menen taatusti katsomaan niitä!

Kaikki neljä; 2 narttua, trikki ja blue merle sekä 2 urosta, trikki ja blue merle

Hertta-äippä rankan työn tehneenä

Maitobaarilla