Tänään oli aamupäivällä sellainen keli että alkaa pikkuhiljaa uskomaan että tää talvi on voitettu, ja kevät tekee tuloaan! Mahtava auringonpaiste ja hangenkanto pellolla, ja meidän tytöt paineli menemään niin riemurinnoin ettei mitään rajaa! Ja kun sattui mukavat kaveritkin mukaan lenkille niin mikäs oli mennessä! Kimmo heitteli keppiä Sirulle ja Robinille, Hertta juoksenteli muuten vaan ja nautti Susan hellittelyistä.

Mitään ihmeellistä ei ole tässä viime aikoina tapahtunut, agitreeneis on käyty ja Hertan kanssa treenaaminen tuntuu kerta kerran jälkeen mukavammalta! Pieni menee jo hienosti ohjaajan mukana niin väärin ohjattaessa kuin oikeinkin, ja mä huomaan itsekkin alkaneeni oppia jotain, ei enää ole sellasta helikopteri heiluntaa... ainakaan koko ajan!  

 Robinkin on päässyt radalle parina kertana ja se on mennä onnesta sekaisin kun huomaa mihin ollaan menossa! Ei ole karvoissaan pysyä, kun pääsee remmistä irti! Sitä vaan ei voi pitää auki yhtään jos samalla joku toinenkin treenaa, tai sitten sen on saatava koko ajan mennä vauhdilla, niin ettei se ehdi reagoida toisten ohjeisiin. Meille sattui viimeks pieni vahinko, ku mä ohjasin sen putkeen, valssasin, otin sen putkest ja lähetin 4:n esteen suoralle, en tiedä mitä tapahtui mutta mä huomasin lentäväni ilmassa suorinvartaloin melkein kerien ja kyntäväni radan pintaa pitkän matkaa, ONNEKS ei kellään ollu videokameraa ja onneks en loukannu, vaikka ajattelin et en seuraavana aamuna pääse sängyst ylös ku on paikan muusina, mut ei mitään! Robinil ei käyny kuinkaan vaan jatkettiin siit mihin jäätiin...

Ens viikon tiistaina tulee Robinille hieroja, saa nähdä onko tytöllä jumeja. Samalla vähän tunnustelee Herttaakin, josko sitäkin tarttis käsitellä.

Ens perjantaina on ATT:n hallil epikset ja meidän treeniryhmä on työvuorossa. Joten tulee parin viikon tauko treeneihin. Seuraavat epikset on sitten huhtikuussa ja sit on taas hyppyrata, ja mekin ehkä osallistutaan Hertan kanssa jollei juoksut sotke suunnitelmia!

Lauantaina otetaan erikoiskurssi kontakteista; ATT:n hallis Miia Anttilan kurssi mölleille ja aloittelijoille, meil on Hertan kans A:lla hieman onkelmii , vauhtia on tullut senverran lisää että hyppää yli alas tullessa. Jos vien kädellä rauhallisesti niin pysähtyy mut jos annan mennä vauhdilla, niin hyppää yli et heilahtaa! Tähän apuja ja muutenkin varmuutta kontakteihin haetaan! Robinin kontaktin on niin syvältä ettei edes kehtaa puhua!

 Parin viikonpäästä on sitten Paimiossa Shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttely, johon on molemmat tytöt ilmoitettu. Mulla vaan ei ole vielä hajuakaan kuka esittää Hertan, kun ne ovat samassa luokassa!

Joten näillä mennään tällä kertaa, kuulumisia sitten taas kun on jotain tapahtunut, elikkä viimeistään kahden viikon päästä, erkkarin jälkeen! Mukavaa kevättä kaikille!!!