Enpäs tiedä missä oli meidän fiilikset eilen illalla, tai koirien oli kyl melkee 110%  kentällä mut mun oli ... ties missä! Ihan ajoissa oltiin ja muuten ihan ok, mut mut...

Robin oli aivan mahoton, pyöri ja hääri eikä pysyny paikoillaan, varasti useamman kerran, vaikka ihan just viime viikolla treenattiin sitä kotona useampaan kertaan ja siis aivan totaalisen paikoillaan oli silloin! Vaikka mä tein "huijaus"lähtöjä ja kävelin ni tää napotti paikoillaan. Mut ei eilen , Ja kaikki muukin oli yhtä sähellystä, muutama ihan onnistunut juttu kuten kepit ja keinu( eka meinas kyl olla lentosellanen) mut aika paskafiilis jäi!  No mä laitan kaiken kolmen viikon tauon ja sisällä olon piikkiin, on vaan NIIN vaikee keskittyy kun naapurikentällä joku menee samaan aikaan .

No Hertta sitten, vähän samanlaisia oireita ku toisella, eli varasti lähdössä, vaikka ihan samat treenit oli takana ku Robinillakin ja hienosti jaksoi odottaa lähtölupaa, mut eilen oli toisin. Rata meni paljon paremmin ku Robinilla mut keppien kanssa oli vaikeeta, ohitti eikä mennyt loppuun asti, mut aina uusiks alusta ni kyl ne sit meni. Keinu osana rataa meni jo kivasti, ja kontaktit sain himmattuu (toistaseks). Ja teki sit sellasenki tempun mitä ei yleensä tee; tiputti riman. Esteelle tultiin vinosti ni siin tippu.

Vähän hirvittää ens viikon epikset, ja ajatus oli kisata Hertan kanssa avointen ratakin, mut taitaa jäädä väliin, katotaan nyt millaset fiilikset on silloin.

Tänään oltiin kantamassa Mynskin kentältä esteet sisälle halliin, jonka seura on vuokrannut käyttöömme. Aiemmista suunnitelmistani huolimatta otin sittenkin avaimen kokeeksi vuoden loppuun, katotaan tuleeko käytyä ja millaset tilat sitten on käytännössä. Etuna on lyhyt matka vaikka arki-iltoina käydä, kun ATT:n halli on arkisin aina varattu eikä sinne viitteis usein ajellakkaan. Mut eiköhän sen tässä syksyn aikana näe tuleeko lähdettyä mynikseenkään.

Tänään saadaan Hannakin kotiin kahden kuukauden poissaolon jälkeen! Saas nähdä miten likat reagoi