Hihiiiii! 

Viime perjantaina treeneissä Virpi järjesti meille jo perinteeksi muodostuneet möllikisat. Osallistujia oli 5, vaikka on meidän ryhmässä enemmän koiria mutta osa on väliaikaisesti tauolla joten näillä kisattiin. Rata oli enemmän tai vähemmän mutkikas ja kikkoja mietittiin pitkään. Ensi lähtivät maxit ; molemmilla tuntui olevan kuitenkin ihan omat suunnitelmat radan selvittämiseksi, ei ollut ohjaajien laatimat reitit mieleen .

Sit oli Robinin ja mun vuoro. Alku ihan ok ja putkeenkin mentiin oikeasta päästä mut keppien kans sit vähän säädettiin. Eikä se jatkokaan ihan mallikkaasti mennyt mutta selvittiin sentään suuremmitta ongelmitta.

No kun koiria oli noin vähän, ehdin huokaista vain yhden minin verran kun oli taas mun vuoro, Hertta kehiin ja menoks. Taas ihan hienosti aloitettiin mutta ne kepit tuotti Hertallekkin vaikeuksia. Muuten mentiin sitten ihan mallikkaasti  ja voitettiin koko skapa! Eikä siinä vielä kaikki, Robin tuli toiseks   joten kaksoisvoitto meidän perheelle  !  Lopuksi kasattiin vielä paineita meidän harteille kun Virpi kertoi että viimevuotisen kisan voittaneet Jonttu ja Sari kisaavat nykyään kolmosissa, joten siinä ois meille ens jouluks tavoitteita  KÄÄÄK! 

No summasummarum, vuosi oli sitten varsinaisten treenaamisten kohdalta siinä. Ens vuonna taas uudella innolla ja uudella kisalisenssillä varustettuna lähdetään liikkeelle. Kunpa tuosta kelit paranisivat ja tulisi vähän valoisampaa, niin olisi mielikin hieman vireämpi!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätän kisaselostuksen tähän:

   OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA 2012