Voiko koira enää onnellisempi olla? Keskiviikkona pääsi irrottelemaan aksaradalle ; käytiin vetämässä yks möllirata epiksissä. Ja iloisesti mentiin heti kolmannella esteellä hyllyyn, ja siitä eteenkinpäin pelkkää riemuliitoa omaan tahtiin, ohjauksesta ei juurikaan tietoa, mutta pääasia että oli hauskaa ..... siis koiralla. Mua hävetti ja aattelin vaan et voi ku pääsisin täält pian pois! Ja taas siellä pussissa oli se peikko, ei sitte millään, ei ennen ku raotin suuta senverran että uskalsi tulla. Nyt meillä kyllä alkaa oikee pussin tehotreenit ! Ja me emme siis todellakaan jääneet odottamaan avointen rataa .

Mutta seuraavana päivänä minäkin sain nauttia , meillä oli töissä teemana eläimet ja päiväkotiin oli kutsuttu kaverikoiria mm. berninpaimenkoira, landseer, cocceri ja staffi. Ja meidän Robin oli saanut myös kutsun tulla mukaan! Sen tehtävänä oli leikkiä lasten kanssa pallolla ja muilla leluilla, ja mikäs sen mielestä kivempaa! Voi sitä molemminpuolista riemua kun lapset ja Robin painelivat menemään aidatulla pihalla pallojen ja narulelujen perässä! Ja välissä sai rapsutuksia ja halauksia ja taas mentiin. Temppunsakin se pääsi näyttämään ja lapset tykkäs. Reilun kaks tuntii oltiin siinä pihalla ni kyllä oli koira varmasti väsynyt kun toin sen kotiin. Ja minulla hyvä mieli ; meidän Robin on selvästi kaverikoira-ainesta! No, onhan siitä jo ollut ennenkin näyttöä, käydään ilostuttamassa kohta 89-vuotiasta äitiäni melko useasti ja myös siinä Robin on taitava!

Ja kaiken kruunasi tämän iltainen hieronta! Aivan kuin aavistaen mitä on tulossa, se odotti innoissaan kun sanoin et Sonja tulee kohta. Ja niin kauniisti makasi käsittelyn ajan vaikka mä istuin kauempana enkä rapsutellut koko aikaa leuan alta. Pikkasen kireyttä, mutta ei ihmeempiä.

Huomenna lauantaina ollaan menossa Maskuun koiramarssille, jos taivaalta ei kovin rankasti tule mitään alas. Onneksi on luvannut poutaa, vaikka ei mitään lämpöaaltoa ole vieläkään luvassa. Otetaan naapurin Hinni ja Pia matkaan ja mennään antamaan oma panoksemme eläinsuojeluyhdistykselle !

Ja MINULLE sunnuntaina viikon kohokohta: Hertan ja pentujen pallutus, mennään Hannan, Timon ja Annan kanssa käymään Nakkilassa. Pennut silloin jo melkein 5 ja puol viikkoa, tuskin maltan odottaa! 

Palataan asiaan reissun jälkeen, kuvien kera!