Meinaan olla tällänen "etämami" !  Mutta on ihanaa kun tuollainen kasvattaja joka kestää minunlaiseni höpsötyksen ja saan käydä katsomassa pentuja aina kun haluan/ehdin !  KIITOS MIA siitä

Eilen siis kävin katsomassa reilun viikon vanhoja pupseja, voi mahoton  miten ne oli muuttunu ja kasvanu! Ja Hertta, suloistakin suloisempi äippä, viileän rauhallisesti makoili laatikon ulkopuolella  mutta heti kun alkoi kuulu pientä ääntä niin valppaana äippänä kiiruhti katsomaan mikä hätänä. Ja annas olla kun Mia otti yhden pennun pepun pesuun ( oli vissiin jäänyt minun tultuani vähän Hertalta huomiotta)  ja tää pikkunen päästi vähän ääntä pesupaikalla niin Hertta pomppas pystyyn kaikki kolme muuta tississä vielä kiinni ja lähti katsomaan sen yhden perään! 

Huolestunut äippä!

No, kolmisen tuntia siinä vierähti sujuvasti pentuja katsellen, kuvaillen ja punniten. Painot nousseet hienosti, kaikilla muilla jo reilusti yli 200g mutta pienimpänä syntynyt merlepoika vielä hippasen alle, mutta vahvasti tääkin tississä kiinni ja imee ku mies! Voi suloisuus niitä pieniä hännänpäitä jotka antennin lailla nöpöttää pystyssä ja tärisee imemisen tahtiin!

Keskimmäisenä merlepoika

Haikeeta oli lähtee kotiin mutta ajatus siitä että viikko menee nopeesti ja että seuraavalla kerralla pennuilla on jo todennäköisesti silmät auki siivittää tämän odotusajan nopsaan ohi! Ja ehkä Hannakin ehtis mukaan pentuja katsomaan!