Hertan päivänä, 4.11.2012  paikka ATT:n halli Lieto

Siis tehtiin mitä ? NO SE NOLLARATA!!! Hertan kanssa pistettiin menemään todella hieno ja puhdas nollarata, ei kysettäkään mistään epäselvästä, kielloista tai mistään muustakaan mahdollisesta virheestä, kepeille menokin ekalla yrityksellä, vaikka vähän hitaasti mutta kuitenkin. Vauhti oikeutti kuitenkin vasta viidenteen sijaan,mutta saatiin myös ensimmäinen LUVA . Mamma vähä riehaantui maalissa, karjui niin et halli raikui, hävettää vähän mut minkäs teet kun niin hyvältä tuntui!  Mineissä koirakoita 15.

Robinin kans en sit odottanut mitään, lähdin meiningillä et hyllyä ei oteta mut ei sit muuta. Hienosti lähti menemään, mut jostain kumman syystä jätti kepeillä yhden välin väliin, otettiin alusta ja sit mentiinkin ihan hienosti, yhden esteen jälkeen bongas putken mut sain karjastuu haltuun ja mentiin puomille niinku pitiki. Loppuun asti puhtaasti, mutta hieman yliaikaa, tuhraantui siinä kepeillä sit vissiin sen verran. Mutta uskomatonta mutta mahdollista, kiipesimme tuloksesta huolimatta kolmos pallille pokkaamaan ruusukkeen  sekä kaksi lahjakorttia. Radalla oli vain yksi nollasuoritus ja meitä ennen yks 5 jolla aika parempi kuin meillä. Muut 10> virheitä tai hyllyjä . Koirakoita oli  medeissä kaiken kaikkiaan 11.

Nyt on niin hyvä ja rauhallinen olo, joulukuun kisat seuraavana, ja niihin on sitten jo taas huomattavasti helpompi keskittyä kun on se tavoite jonka asetin tälle vuodelle saavutettu. Tosin vois Robinin kans sen myös tehdä mutta se tulee jos on tullakseen...