Ei mikään loisto aloitus meillä Robinin kanssa, mut tästä on hyvä jatkaa! "Pimeään" putkeen lähetys vaatii todella paljon harjoittelua, persjättö, takaleikkaus ovat Robinille vielä vaikeita kuten minullekkin. Kontaktit vaatii hiomista. Mutta kepit, ne menee jo aika hyvin.  Ja koiralle olis hyväks jos pääsis aina ennen radalle menoa vähän ensin purkamaan höyryjä pois, ei sitten millään malta rauhoittua jos suoraan autosta pitäs suorittaa... ja mikään lenkki ei siihen auta vaan muutama reipas esteen ylitys ja vauhdikas meno!

Hertta sitten taas oli oma itsensä radalla, ekalla kerralla oli muutama ihan mun oma moka, kuten liian kevyesti yritin ottaa esteeltä pimeään putkeen kun vieressä oli A, sinnehän se tyttö ampas ku sielt saa namia! Mut Virpin hyvän ohjeistuksen jälkeen sekin onnistuttiin menemään oikein! Kepeille menin ite liian lujaa, jolloin Hertta ajautui väärään väliin. Ja taas neuvoa Virpiltä niin hyvä tuli! Elikkä Hertta osaa jo kepit melko hyvin! Ja sillä ei ole mitään ongelmaa pimeistä putkista ! Persjättökin sujui kun saatiin hyvät neuvot kouluttajalta. Miksiköhän se on mulle niin vaikee?

No summasummarum, kivaa meillä oli ja ens perjantaina olis tarkoitus epiksissä vetää molempien tyttöjen kanssa möllirata läpi. Onhan siinä sitten syyslomalla ajattelemista! Meinaan viis päivää olis vielä töitä ja sitten viikon loma  !!! Suunnitelmissa vähän maalaushommia ja sen sellasta, ehkä käydään vähän useammin treenailemassa, kelien mukaan. Mutta ei mitään paineita, loma on lomaa ! Ja sit lokakuun ekana suunnataan Lohjalle shelttien sivuerkkariin, katotaan sit meneekö kumpikaan kehään vai hengaillaanko vaan !