Ei oikein kunnolla ole päässyt alkuunkan ja jo kääntyi syksyn puolelle... kesä meinaan. Eilen oli juhannusaatto ja oikeestaan ensimmäinen todella lämmin päivä ja ilta! Eikä ollut auringosta puutetta, pilvettömältä taivaalta porotteli koko päivän!

Mutta mutta...  jo aamulla juhannuspäivä ihan harmaassa pilvessä ja viileä tuuli heiluttelee puiden oksia... eikä ole sadekkaan varmasti kaukana...

Vaan ei se lomalaista haittaa, kunhan ei koko loma ole harmaata. Suunnitelmissa mökkeilyä kahdella eri mökillä, kesäteatteria, epistelyä ja treenaamista. Pienen lomareissunkin meinasin tehdä loppulomasta, saa sít nähdä onnistuuko. Mahtuu loman aikaan kahden rippijuhlatkin, joten ei ole ongelmaa miten ajan saa kulumaan!

Jännitystäkin riittää, Hannan pääsykokeiden tulokset pitäs tulla heinäkuussa, joten se sitten ratkaisee mihinkä hän sijoittuu syksystä... toivottavasti saa mieleisen opiskelupaikan !

Koirien treenailut sujuvat tasaiseen tahtiin, viimeviikon treeneissä molemmat osoitti muutamia hienoja edistyksen merkkejä, Robin kontakteilla ja Hertta kepeillä, työtä kuitenkin riittää, nyt pitäs alkaa keinua kokeilee ihan toenperrää, Robinilla hienoista epäröintiä, Hertan kanssa ei olla mentykään äippäloman jälkeen... Heinäkuussa olis taas mynskissä epikset, siellä varmaan taas kisaillaan...

Mutta nyt nautitaan kesästä, oli sitten kirkasta tai harmaata, luonto antaa parastaan, kukat kukkii ja kaikki on vielä niin rehevän vihreetä ! Lintujen lauleluakin vielä kuuluu, käenkin kuulin vielä eilen kukkuvan!