Voi plääh mikä keli oli eilen perjantai aamulla, vettä vihmoi ja tuuli huiteli taas melkein myrskylukemissa, miten ihmeessä tästä taas selviäisi

Ei siinä muu auttanut kun etsiä mielensopukoista niitä positiivisia juttuja, mitä oli sille päivälle tiedossa, ja niitähän olikin loppujen lopuksi melko paljon!

Päivällä sain nähdä yhden työkaverin pitkästä aikaa! Illalla oli treenit ja sadekin loppui kuin tilauksesta, joten kuivana saimme lenkitellä ennen/jälkeen treenien! Ja treenit sitten: Pelkkää hyvää! Molemmat likat oli huippuvedossa, ja ohjaajakin jonkinlaisessa, joten tosikivat fiilikset jäi kotiintuomisiksi, ja kun vielä sain kouluttajalta mukavia ajatuksia sunnuntaiseen kisaan niin mikäs oli perjantai-illan päätteeksi köllähtää sänkyyn mattia odottelemaan.

Ja voi minkälaisen unen se matti toi tullessaan: sain siinä unessa jotain sellaista mistä olen jo pidemmän aikaa haaveillut, ja voi että se oli ihana! Jääköön vielä salaisuudeksi mikä se oli, jospa vaikka se vielä joskus toteutuisikin jossain muodossa.

Ja tänään on tiedossa jännitystä aksakentillä niinkuin kyllä huomennakin! Mutta ohjeiden mukaan yritän jännittää nyt ihan jotain muuta kuin itse kisaa! Kiitos Virpi vinkistä!

Kelikin näyttäisi vähän mukavammalta kuin eilen, joten metsä kutsuu varmasti jossain vaiheessa!