Jes, aksa syksy pyrähti käyntiin viime perjantaina, tosin vain yhden koiran voimalla, Hertalla on juoksu ja joutui tyytymään takaloosissa mielikuvaharjoituksiin ,  pääsi toki pitkälle lenkille isänsä, siskonsa ja Robinin kanssa.

Treenit sinällään sujui ihan kiitettävästi, ohjaajalle vähän ehkä tauko tehnyt hallaa, mutta koira toimi melko hyvin. Muutama erittäin loistokaskin esitys nähtiin, mm. puomille meno kahden putkenpään välistä, ei kertaakaan edes meinannut mennä putkeen! ja kepit sujui joka kerta ihan 100:lla! Ja ne kontaktit; en jaksa kuin ihmetellä miten on sinnikäs harjoittelu tuottanut tulosta; ennen melkein poikkeuksetta ylihyppäilevä koira ottaa todella kuuliaisesti kontaktin ! Kiitos koutsit että olette jaksaneet meitä!

Ja niinpä meidän olisi tarkoitus startata ATT:n juhlakisoissa molempien koirien kanssa, Hertta debytoi virallisissa  , ja Robin lähtee tavoittelemaan sitä 0-tulosta, joka meillä on asetettu tälle vuodelle... .

Eilen lauantaina olin katsomassa ryhmänäyttelyä messukeskuksesssa ja olikin aivan ihana rupeama ihanien ystävien ja koirien seurassa! Vähän haikuna katselin kauniita koiria kehässä ja mieli sinne oli kova! Mutta kun maksut ovat sitä luokkaa ettei yhden nauhan ( minkävärisentahansa) takia kannata sitä maksaa, niin meidän tytöt saavat misseillä ihan kotosalla vaan. Onhan molemmilla ykkösruusukkeet hankittuna, joten kyllä ne sheltistä käyvät . Mutta tosiaankin se oma näyttelyrinsessa on kyllä vielä haaveena !