Kohta on viikon mittainen loma vietetty, eikä oikeestaan mitään olla tehty! Tai no onhan jotain, yhtenä päivänä Naantalissa Kertun kanssa kävelemässä ja isojen likkojen kanssa aksaamassa, eilen illalla kavereiden kanssa lenkillä ja kotosalla ollaan lenkkeilty ja ulkoiltu. Mutta loma on lomaa vaikka vaan olis ja akkuja on ladattu muulla tavoin, ja onhan viikonloppuna vielä reissu Köyliöön, siellä niitä akkuja vasta ladataankin :)

Meidän vuosi on lähtenyt vähän nihkeästi käyntiin, meinaan tuon harrastuksen kannalta. Oli tarkoitus kisata tammikuun kisoissa molempien kanssa mutta iski joku vatsapöpö lauantaiaamulla kun piti lähteä kisatöihin kolmosten kisoihin, ja sunnuntaina olin niin rättipoikkiväsynyt ettei tullut mieleenkään kisaaminen, vielä maanantaina olin toipilas ja käväisin vain työpaikalla todeten että en jaksa! Ja ettei siinä olis ollu tarpeeks, ni sain vielä seuraavalla viikolla hirveän yskän jonka vuoksi jouduin jättämään treenit väliin. Joten emme ole käyneet kuin kaksi kertaa tammikuussa treeneissä! Ihan hirvittää mutta eiköhän se siitä taas lähde käyntiin kun saadaan rytmi järjestykseen. Kuntoa olen kohottanut lenkkeilyllä metsässä ja lumitöillä, sillä niitä on riittänyt taas tänä talvena!

Kerttu kasvaa silmissä, on kohta jo 5kk "vanha". Kaikki kulmahampaat ovat lähteneet ja uudetkin on jo näkyvissä. Hienosti on ottanut paikkansa laumassamme, tulee juttuun isompien kanssa upeasti. On jopa saanut meidän tosikkoHertankin leikkimään ja irrottelemaan ulkona ! Ja Robin nauttii kun saa juosta kaverin kanssa, ja kyllä ne juokseekin, Kerttu höplättää isompia puikkelehtimalla ja kurvailemalla puskien ja oksin väleistä, isommat ihmettelee miksei sitä nyt saa kiinni, ja peräsin mennään niin että lumi pöllyää!

Vähän on katteltu noita näyttelykalentereita, ja kahteen ehkä kolmeenkin ollaan ajateltu lähtee...Nurmjärven erkkariin lähtee Kerttu, pentuluokkaan), Mynämäelle sekä Harjavaltaan lähtee Kerttu ja Robin , Saloakin olen miettinyt, sinne lähtee ilmeisesti vain Kerttu. Ja mihin sitten Katin kanssa menee, on vielä arvoitus!

Aksakisoja kierretään ahkerasti, oman seuran kisat keväällä kaikki, ja sitten pitää katsoa kesän kisoja, jossain käydään varmasti, mutta missä, ei oo vielä tietoa!