Viideltä aamuherätys ja kuudelta matkaan, Robin takapenkillä ja minä punaisen ohjaimissa suuntana Turun Halinen. Ja ihan täsmälleen aikataulun mukaan pääsimme sieltä lähtemään kyydissämme Erika ja Nemi päämääränä Hyvinkään vinttikoirarata.

Ja HUH, jo puol yhdeksältä tuntui että kuumaa tulee olemaan, mutta tuomari aloitti ajallaan eikä kauaa aikaillut arvosteluissaan, ehkä juuri kuumuuden vuoksi piti aika nopeaa tahtia. Tuttuja oli saapunut näyttelyyn monta, mm. Hertan veli Kassu Anun ja Pasin kanssa. Ja miten muhkea se onkaan! Ja niin Hertan näköinen !

No, Kassu oli hieman levoton ja kulki häntä pystyssä koko kehässä olon ajan ja sai EH:n !

Seuraavana oli narttujen vuoro ja junnuihin tepastelivat Nemi ja Peppi kera Erikan ja Katin. Hyvin esiintyivät tytöt mutta tiukka tuomari ei lieventänyt linjaansa näidenkään kaunotarten kohdalla . Nemi H ja Peppi EH. Nuoriin narttuihin asteli -Sirpan Maya saaden iloisesti ERI:n ja SA:n ja vielä kilpailuluokassa 2 joten Mayan päivä oli ERINOMAINEN !!!

Avoimissa nartuissa oli paljon koiria, me Robinin kanssa myös. Jälleen kerran hienosti esiintyi Robin, kuumasta ilmasta huolimatta. Mutta kyllä taas  pettymyksen häivähdys kävi mielessä kun sininen nauha annettiin käteen. Mutta ei voi mitään, tuomarin sana on laki. Ja kun vielä luin arvostelun niin ei voi kuin ihmetellä.

(Kuva Sirpa Saari)

9.7.2011 Tuomari Diana Fenton, Australia

"An excellent head ja expremion. Good angulation fore and back. She is long cast ? which  spoils her outline? and she´s dropping coat. Bone is very good and feet are good. Movement  good"

Tällä mennään tällä kertaa, seuraava koitoskenttä on Salo.