Syksyn toinen lumimyräkkä ajoittuu juuri minun kauan odottamaani lomaan, eikä ole ollenkaan pölhömpi juttu!  Sillä suunnitelmissa on vähän siivoilla ja valmistaa kotia jouluun, ja mikäs parempi keli nostattamaan joulumieltä kuin lumisade ja kaunis luonto ! Kyllä sitä pimeyttä ja märkää jo olikin saanut tarpeeksi kestää, ihan sietorajoille asti!

Muitakin suunnitelmia on mutta ne jääkööt vielä vähän niinkuin salaisuudeksi , vaikka en millään malttaisi olla kertomatta !  Mutta maltetaan vielä vähän...

Maanantaina tulee likoille hieroja, molemmat pääsevät Sonjan käsittelyyn. Minäkin kävin sellasen muutaman tunnin koirahierojakurssin,  mutta eipä niillä taidoilla kilpailijaksi ryhdytä, kunhan sain vähän varmuutta käsitellä koiraa joskus vähän itsekkin, tietäen etten tee mitään väärin.

Loman viimeisenä päivänä on tarkoitus kisata molempien likkojen kanssa yhdet radat ATT:n kisoissa. Heti aamusta ensimmäisenä starttaa Hertta ja Robin sitten seuraavassa luokassa melko loppupäässä. No mennään tekemään nollaa, ja katotaan mitä saadaan aikaiseksi!