Pääsiäinen meni mitä mahtavimmissa olosuhteissa; pitkänäperjantaina satoi pienen kuuron, mutta sen koommin ei tarvinnut  sadetta suojaan juosta, vaan aurinko paistoi suorastaan polttaen ja lämmitti niin ilmaa kuin mieliäkin! Hymyä ja iloista mieltä tulvillaan tuntui olevan väki ihanasta kelistä!

Ensimmäinen pääsiäispäivä meni agilitykisoissa työn merkeissä ja tuttuja tapaamalla. Kotona heilui harava takapihalla ja niin siistiä tuli!

Toisena pääsiäispäivänä pakkasin tytöt autoon ja lähdimme kohti Nakkilaa, Hertan kasvattajaa. Siellä meitä odotti aina iloinen Mia ja kaksi pientä prinsessaa, toinen vasta kuukauden ikäinen! Rupattelimme mukavia ja joimme kahvia  kunnes pienen alkoi olla aika siirtyä ulos nukkumaan, ja mekin jalottelimme vähän ja koirat nuuskuttelivat tarkasti jokaisen heinänkorrenkin! Ja siirryimme vielä takaisin sisälle kahvin ääreen ja sitten alkoi isomman prinsessan tehdä mieli ulos, niin ei siinä muuta ku vaatteet päälle ja mentiin! Ulkona touhusivat naapurissa isoveli ja naapurin lapset ja tulivatkin sitten meidän seuraksi kiipeilemään puuhun. Jarkkokin hurautti paikalle kuusiviljelmiltään  ja juteltiin siinä vielä hyvä tovi. Sitten tulikin jo seuraavat vieraat, mahdolliset pennun hankkija, katsomaan Mian ranskanbuldoggi Blushkaa, jolla oli viikon ikäiset pennut. Mutta niiden katsomisen aika ei ollut vielä. KIITOS Mia ja Jarkko!

 

Hertta kasvattajaomistaja Mian sylkyssä, Jarkko rapsuttelee

Me jatkoimme matkaamme Köyliöön, jossa Päivi jo kalakeiton kanssa odotteli meitä Ulla-mummun luona. Ja sinnehän minä kurvasin ja päästin koirat ulos autosta ja pian tuli Ellikin tervehtimään meitä. Juotiin kahvit siinä Ullan luona ja saattelimme hänet taksiin ja terveyskeskukseen ja siirryimme Päivin puolelle pienen matkan päähän.

Elliä naurattaa kun meidän tytöt jätti pienen hajuraon, eivät uskaltaneet istua lähemmäs!

Robin löysi jostain jalkapallon ja pakkohan sitä oli pelata, ja se onnistui hyvin sillä aikaa kun Elli oli sisällä syömässä, sen verran tarkka tyttö oli Ellikin tavaroistaan, ettei hevillä olisi antanut meidän tyttöjen leikkiä, vaikka muuten ihan hyvin juttuun tulivatkin.

Jarmo kysyi että lämmittääkö hän rantasaunan, ja pienen miettimisen jälkeen olimmekin sitten jo rannassa ja Päivin kanssa haravoimme pihaa  saunan lämpeämistä odotellessa. Päivi uskaltautui jokeen kastautumaan, mutta minä katsoin laiturin olevan sen verran huterassa kunnossa että jos mä sinne menen voimme sanoa sille morjens! Mutta sauna ja saunan jälkeen nautitut makkarat olivat parasta mitä olla voi! KIITOS Päivi ja Jarmo!

Pääsiäislomani jatkui vielä kaksi päivää ja viimeisenä iltana oli vuorossa kennelvierailu Robinin kasvattajan kenneliin, Käpäläkoplaan, Hirvensaloon. Kitta oli juuri lähdössä viemään lapsia johonkin ja me käytimme Robinin kanssa tilaisuuden hyväksi ja teimme vähän agijuttuja heidän kentällä.

Ja riemu oli suunnaton kun Robin pääsi vähän putkeen ja esteille!

Kitta ja Robin jutustelee pitkän tauon jälkeen!

Hyvän tovin me siellä vietimme, vieraita oli muitakin ja kävimme katsomassa melkein kahden viikon vanhaa trikkityttöä, ja näin myös Robinin isän.

Illan lopuksi Robin pääsi vielä lasten ja muutaman koirakaverin kanssa futismatsiin, ja siitäkös tyttö riemastui!

Kyllä oli mukavaa tavata molempien koirien kasvattajat ! Yhteistyö molempien kanssa on ollut hyvin mukavaa ja harmitonta, Kiitos molemmille että olen ollut luottamuksenne arvoinen ja saanut niin ihanat koirat!

Nyt täytyy varmaan lopetella ja painua yöpuulle, huomenna on taas pitkäst aikaa työpäivä!