kortti_1386690777_049-normal.jpg

Jouluisissa tunnelmissa ollaan vaikka kelit eivät todellakaan ole mitenkään mieltä ylentävät. Vettä sataa päivittäin ja tuulet lähentelevät myrskylukemia tuon tuosta. Tänään vietettiin koiramaisia joulujuhlia Shet up-kennelissä, jossa mukana Kerttu ja Robin, Hertta juoksun vuoksi kotolaisena tällä kertaa.

Loppu syksy on kulunut melko rauhallisissa merkeissä, agirintamalla ei sen kummempaa kisaamista kuin Robinin kanssa käytiin yksi rata juoksemassa joulukuun kisoissa. Ja ei mennyt ihan putkeen kuten sanotaan, kaksi kieltoa putkeen menosta mutta muuten olen erittäin tyytyväinen treenaamattoman koiran menoon. Oli kuuliainen eikä hötkyillyt eikä sählännyt, en tiedä onko tauko tehnyt hyvää vai olenko itse kehittynyt sen verran että osaan lukea koiraa jo paremmin? Keväällä kokeillaan taas molempien koirien kanssa, Hertta kakkosissa yhden Luvan kanssa ja Robin ykkösissä sitä ykkösruusuketta tavoitellen.

Näyttelyt jäävätkin sitten kokonaan Kertun harteille. Kunhan se nyt saa karvaa kasvatettua niin sitten olis tarkoitus sitä vähän käydä näyttämässä.

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!