Tulihan se talvi sitten tänäkin vuonna, vaikka ei ihan aluksi siltä näyttänyt. Pakkasta ja lunta on taas ollut ihan kotitarpeiksi, jollei joidenkin mielestä jopa liikaakin

Itse hlökohtaisesti en pidä kovista pakkasista enkä niin tuota luntakaan kaipaa, mutta esim. nuo metrin mittaiset kyllä tykkää lumesta, eikä niitä tunnu pakkanenkaan haittaavan, vaan mennä viuhtovat minkä kerkeevät lumihommissa .

Ja kyllä se lumi mullekkin kelpas tuossa männä viikoilla, kun lainasin työkaverin suksia ja hiihtelin niin töissä kuin vapaallakin. Ja ihan siinä tuli mieleen että pitäskö ihan omat vermeet hommata ! Mutta en toistaiseksi ole vielä saanut aikaiseksi mutta onhan tässä tätä talvea vielä jäljellä.

No mutta ihan uudenkin harrastuksen olen löytänyt nimittäin sisustamisen tai somistamisen, miksi sitä sitten ikinä haluaakaan kutsua. Ystäväni on harrastanut sitä jo kauan ja sai minutkin hurahtamaan. Kirppareilla olen taas käynyt ahkerammin ja tuunaillut kaikenlaista pientä, mitään isompaa en vielä ole tehnyt.

Tässä yksi parhaimmista tuunauksistani

Näistäkin tykkään

Tämän hankin kirpparilta, avaimet eivät vain ole aivan haluamiani

Myös tämä on kirpparilöytö

Ja tänä aamuna vaihdoin makkariin verhot ja laitoin yhden kirpparilöydön roikkumaan niiden väliin

Ja jotta ei aivan unohtuisi tärkein harrastus: Olin tänään kisatyövelvoitetta tekemässä  kolmosten kisoissa. Oma treenaaminen on ollut vähän katkolla kun on ollut kaikenlaisia yhteensattumia, mutta ensi perjantaina mennään jos ei mitään ihmeellistä satu. Ja kisaamista jatketaan pääsiäisenä, kuten olikin jo puhetta.

Ja ihan pikkusen on jo pakko paljastaa meidän kevään kohokohtaa: Hertta on astutettu tammikuussa ja maaliskuussa odotellaan pieniä pentusia syntyväksi Nakkilassa, kasvattaja Mian luona  Kyllä mua niin kovasti jännittää, ettei oikein meinaa nahoissaan pysyä, nyt kun todella näyttäisi siltä että pikkasia olisi tulossa! Mutta siitä sitten lisää kun tulee ajankohtaiseksi!