Taas on tullut aika vuoden vaihtua, parempaan toivottavasti!

Lupauksia en ole tehnyt enkä tee nytkään, tavoitteita kylläkin on vaikka kuinka paljon! Muutamia tässä mainitakseni aloitan koiraharrastuksesta.

Kolme nollaa aksakisoista, mielellään samalle koiralle niin olisi mahdollista saada agi-ykkösruusuke!  Kaikki muu onkin sitten jo extraa

Näyttelyihin aiotaan osallistua Kertun kanssa, ja mikäs sen mukavampaa kuin menestyä silläkin saralla, sen kummempia tavoitteita en vielä tuolle 16 viikkoselle aseta. Nautitaan toisistamme ja yhdessä olosta ja tekemisestä, se riittää toistaiseksi.

Itselleni tavoitteeksi olen asettanut ...nooo, jos nyt en ihan laihtumista, niin kunnon paranemisen. Jouluna hankittuja kiloja pitää yrittää saada jonkinlaiseen ruotuun, jos vaiks muutaman sais johonkin matkan varrelle tippumaan .

Tässä nyt tärkeimpiä, pienempiä sitten vuoden mittaan voi tarkistella. Omasta puolestani toivotan kaikille oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

Loppuun tyttöjen tervehdys ; kaikilla tuntuu olevan katseet eri suuntiin, toivottavasti edes joku olisi minun kanssa menossa samaan suuntaan .