...tai sitten ei! Kolme treenikertaa viikossa, mitähän siitäkin tulee? No ainaki saa koirat aksata, välillä on pakko himmata, ettei ihan mennä ylikuntoon  .

Hertta kotiutunut loistavasti, sama toohottaja se on ku ennenki, muutaman kilon vaan tuhdimmassa kunnossa, johon on tosin saatu hieman muutosta, mut vielä on hommia! Maanantaina käytii rokotuksilla, ja taas saadaan mennä kolme vuotta huoletta. Silmätkin tarkittiin samalla ku pentujen silmät, terveet oli joten sekin puoli on kaks vuotta kunnossa!

No tuohon aksaan. Meillä on tosiaan kolme treenikertaa viikossa, kaks Mynikses ja yks Liedos, tosin siellä on tauko juhannuksesta, jollei Virpi sitte halua pitää meille kesälläkin treenejä, en vielä tiedä. Myniksessä maanantaina on treeniryhmä jo edistyneemmille koirakoille ja keskiviikkona enemmän sellanen harrastelija ryhmä jossa käydään ihan vaan jos  koirat jaksaa, mulla on siinä muutama koulutusvuoro kesän aikana, joten silloin ainakin mennään.

Ens viikon maanantaina on epikset, joissa aion Robinin kans kisata avoimis ja ehkä Hertan kanssa mölleis, katon millanen rata mahdollisesti tulossa, ja päätän sitten. Ja töissä myös kisoissa, joten koko illan huvia tiedossa!

Sunnuntaina on Turussa Shelttirieha, johon ollaan ilmoittauduttu, koko päivän tapahtuma, jossa luentoja koiran terveysjutuista, ja leikkimielisiä kilpailuja ym...Yhteislenkkiäkin suunniteltu, katsotaan mitä tuleman pitää .

Juhannuksesta alkaa sitten kesäloma, ei suurempia suunnitelmia, katotaan taas aamulla miltä tuntuu ja mennään sen mukaan. Köyliön mökille ainakin oltais menossa, ja kesäteatteriin siellä...no, enpä vielä suunnittele enempää, ettei tule pettymyksiä...