Jos oli tuossa elokuussa menoa ja meininkiä niin nyt on syyskuu alkanut hiljaisissa merkeissä. Ehkä tuosta elokuun hässäkästä oli seurauksena se että kroppa purki stressin ulos sairauden myötä; flunssa ja kuume iskivät ihan puuntakaa elokuun viimeisenä viikonloppuna . Perjantai-illalla ihan normi treenit, hyvät sellaiset ja yöllä alkoi kurkkukipu ja seuraava päivä meni  päiväkodin muutto touhuissa nenä tuhisten ja yskien ja yöllä sitten nousi kuume ja hirveä päänsärky jota podin kotona yhden työpäivänkin.

Mutta nyt taas tuntuu siltä että kai tämä tästä alkaa taas pyöriä; päiväkoti on muuttanut, tosin tavarat/hlökunta etsivät vielä paikkojaan pitkään, muuttolaatikot odottavat purkamista, mutta lapset leikkivät ja toimivat ihan niinkuin olisivat aina olleet siellä ! Ja huumorinkukka kukkii, meillä on melkoisen hauskaa yhdessä :)

Koirien kanssa ei siis käyty yhtään missään viime viikolla, annoin nyt itselleni vapaata harrastuksista, jos sit jaksais taas paremmin kun välillä pysähtyy.    Suunnitelmia olen kyllä päässäni tehnyt, (jälleen!). Näyttelyt on meidän tyttöjen osalta nyt varmaan jokseenkin käyty, Lohjan sivuerkkariin mennään lokakuun ensimmäisenä päivänä, toinen karvattomana, toinen pystykorvaisena, mutta tuttujen näkeminen voittaa pienet kauneusvirheet .

Vähän katselin ensivuoden näyttelykalenteria ja totesin että eipä taida olla montaakaan johon voisin mennä; ehkä ihan lähellä oleviin, kuten Rauma ja Raisio, Harjavalta on siinä rajoilla. Jos siihen saa sopimaan muutaman kyläilyn niin sitten sekin voisi olla mahdollinen. Molemmilla tytöillä on nyt näyttelyruusuke ansaittuna, eikä sen kummempaa ole varmaan odotettavissa, joten mitä sitä suotta rahojaan tuhlaamaan. Keskitymme agilityyn, käymme treenaamassa ja katsomme keväällä josko ois taitoa/kuntoa/uskallusta lähteä kisaamaan virallisiin!

Ja suunnitelmissa on myös mukavia shelttitreffejä pitkin syksyä, kunhan saadaan aikataulut sopimaan kaikille! Mukavaa syksyä kaikille !!!