Kuulin tänään että me voidaan Hertan kanssa osallistua Elina Jänesniemen kurssille, kun alunperin olin varautunut menemään Robinin kanssa. Juoksun alkamisesta on perjantaina kulunut 4 viikkoo ja kurssi pidetään keskiviikkona, joten reilusti 3 viikkoo on sit jo täynnä!!!

Ja muutenkin on taas mukavampaa kun ei enää ole niin kuuma, pääsee kentälle kun vaan ehtii, eikä tartte odotetella illan viilentymistä tai lähtee aamul ennen kukonlaulua. Koirat oli ainakin meillä ihan flaattei, eipä juuri tarvinnut lenkillä käydä, kunhan pissalle pääsivät ain välil, ja sit kotiin varjoon makaamaan! Ihan niinkuin itse sit ois kauheesti jaksanut lenkkeillä ; kyllä mielellään istui varjossa kylmä vesipullo kädessä, toisinaan maistui jäätelökin!

Epiksiäkin tos kattelin, elokuussa on Turun seuroilla, Mynskillä varmaan on täs kesäl joitakin, huomen olis ollu Raumalla... mut vähän liian lyhyellä varotusajalla huomasin.  Täytyy vaan nyt olla kuulolla jos jossain lähiseudulla olis... pääsis kokeileen Hertan kans.