Vaikka nyt onkin vietetty eläinten viikkoa niin meillä on kyllä AINA eläinten viikko, päivä, tunti, sekunti... Sillä ne ovat melkoisen suuri osa elämääni tällä hetkellä, kun lapset ovat lentäneet pesästä. Ilmeisesti sitä vaan tarvitsee jonkun jota hoivata ja helliä ja mulle ne on sitten nuo koirulit !

Tällä viikolla ohjelmassa ei pitäny olla muuta kuin shelttiruskaretki lauantaina ja normitreenit perjantaina, mutta toisin kävi!

Keskiviikkona oli aivan mahtavan upea aurinkoinen keli ja lähdettiin sit melkein hetken mielijohteest Mynskin kentälle katsomaan oisko ohjattua treeniä, Eipä sinne kuitenkaan ketään muita tullut ja kenttäkin oli melko autio tokolaisten jäljiltä, mutta esteet oli kuitenkin vielä paikalla niin tuumasta toimeen ja pieni radan pätkä kasaan ja treenaamaan!

Otin mukaan nyt ne jotka meille vielä on vähän vaikeita; kepit, keinun ja pussin sekä muutaman hypyn. Aloitin Hertan kanssa ja mentiin vähän kokeillen keinulle, jota emme olleet elokuun jälkeen harjoitelleet. Mutta hyvin oli tytöllä muistissa viimekertainen harjoitus, meni ihan mallikkaasti ( mun mielestä) eikä pelännyt yhtään! Mentiin viel muutaman kerran ihan yksittäisenä esteenä ja sitten radan osana, eikä edelleenkään ongelmaa. Hirveen kovaa vauhtia en anna mennä että tulee se kontakti kunnolliseksi eikä lentokeinuna ! No kepit meni ihan mukiinmenevästi, alkua joudun vielä vähän auttamaan mutta kyllä jo näkyy itsekin hakevan oikeaa väliä! Pussissa ei ollutkaan mitään ihmettelemistä, sinne vaan että heilahti!

Robinin kanssa keinu onkin vähän kinkkisempi, sitä pitää kyllä himmata aika tavalla ettei juokse läpi! Mutta muutama ihan hyvä suoritus saatiin joten sitä vaan pitää harjoitella enemmän! Kepit menee melko hyvin, ja hakee ite jo aika monesta suunnasta, joten ei siihenkään muuta kuin treeniä lisää! Ja pussi oli sillekkin ihan helppo nakki!  Ja kaikki radan osina myös meni ihan ok!

Perjantaina olin vielä aamulla menossa illan treeneihin, mutta sitten sain tiedon että Tsaulla olis epikset... Vähän alkoi tuntuu siltä et pitäs lähtee mukaan, siellä on erilainen pohja ja tekis hyvää treenata myös sisähiekkakentällä.

No eipä siinä mitään, lähdettiin menemään melkein heti kun olin tullut töistä, harmi vaan kun alkoi satamaan just ennen ku oltiin menossa. Mutta Liedossa sitten ei enää satanutkaan vaan saatiin lämmittelylenkki tehdä kuivana. Ilmoitin molemmat koirat, ensin olisi Hertan vuoro ja Robin viimeisessä luokassa. Maksit aloitti.

Hertta oli luokkansa viimeinen radalle lähtijä, sain ohjeita Raijalta ja Esalta, että muista ohjata kaikille esteille, monet on ohittaneet hyppyjä. Ja niin me sitten mentiin. Likka tuli ja meni vallan mainiosti! Kontaktit rauhallisesti ja kaikki hypyt hienosti!  0-rata,! WAU ! Enkä kuullut kun kuuluttaja sanoi että mentiin kärkeen vaan nappasin likan syliin halaukseen ja kehumiseen! Vasta vähän ajan päästä tajusin että me oltiin voitettu minimöllit! Korkeimmalle pallille siis mars! Valitsin palkinnoksi punaisen repun.

Eikä ollut kauaan aikaa lämmitellä Robinia kun jo tuli meidän vuoro, hienosti lähti menemään tämäkin, hiukan varasti lähdössä, vaikka ei ole mitenkään sen tapaista. Kuumana kun kuitenkin kävi niin ei malttanut odottaa. Mentiin ihan hienosti 8 esteelle (putkeen) ja sieltä ulos hypylle, mut sit hyppy 11 olikin sellases kulmas et se kiersi sen taakse, mutta sain vedettyä takas ettei hypännyt väärältä puolelta, joten siitä tuli vain kielto. Jatkettiin ihan mallikkaasti kunnes viimeisellä hypyllä teki saman että lähti väärälle puolelle mutta sain taas korjattua ja vedettyä takas ja meni oikealta puolelta, toinen kielto mutta EI HYLLYÄ!!! ( Möllejähän ei hylätä vaan niistä tulee 10 virhepistettä)  Joten saatiin ihan kunnon tulos ja oltiin 9. medimölleissä ! Ja minä ihan tyytyväinen illan tuloksiin!!! Eipä ollut turha päätös lähteä kisaamaan! Ja olihan vielä mun nimpparipäivä joten mukavat lahjat sain tytöiltä  !

Lauantaiaamuna pakattii uusi palkintoreppu eväitä ja patikointitarvikkeita täyteen ja lähdettiin Raijan , Katin ja koirien kanssa kohti Rantapihaa.Suo- ja järvimaisemat loistivat kauneintaan aurinkoisessa säässä kun me patikoimme ja nautimme luonnosta! Koirat saivat ihastelua osakseen muilta patikoijilta, ja näimme myös muutamia muita koiria matkalla. Ihana päivä, ihanat ystävät ja ihanat koirat, KIITOS KAIKILLE!

Suo oli, mutta kuokkaa ja Jussia ei näkynyt...

 Likat isolla kivellä

Pitkospuut veivät suon yli

Pientä asettelua tarvittiin että saatiin kaikki pysymään hetken paikoillaan , mutta onnistuihan se lopulta!

Riku, Milla, Hertta, Robin, Peppi ja Essi

Luontotuvassa kurjen jaloissa

Pyydettin "naapuripöydän" väkeä kuvaamaan meidät eväspöydän ääressä

Näitä pitkospuita riitti !

Vähän alkoi kerääntyä pilviä taivaalle  ja joku tippa tuli vettäkin mutta ei haitannut!

Likat suolla

Savojärven rannalla

Savojärven rannalla

Ja loppuun pieni kuva-arvoitus:

Missä Kati luuraa?

Pieni vinkki: Kun löydät reinon, olet jo melko jyvällä!