Lueskelin tuolta vanhoja kirjoituksia ja olinpa jossain kohtaa maininnut  Hannan opiskelupaikan jännittämisestäkin. No, se asia on ratkennut onnellisesti: Hän sai opiskelupaikan kahdesta paikasta, Turun taideakatemiasta ja Turun yliopistolta ja valinta oli melko selvä; Yliopistoon lukemaan historiaa! Elikkä ensi viikolla tyttö astelee Turun yliopiston humanistiseen tiedekuntaan tarkoituksenaan aikanaan valmistua (ehkä) historian opettajaksi. Ja kuin onnenkauppaa hän sai haluamansa asunnonkin melko läheltä koulua, joten tähän asti on onni ollut tyttärelläni myötä! Syyskuun alussa saa avaimet ja muuttaa sitten omilleen!

Ja mikä mukavinta; myös Timo asuu melko lähellä, joten äidin vierailut sujuvat jouhevasti, kun melkein kävelymatkan päässä toisistaan lapset asustelevat!

Minulla alkaa siis yksinolo, tai ei kait voi sanoa niin koskapa mulla kavereina kaksi koiraa ja yksi kissa... mutta erilaista varmaankin kun Hannan tavaratkin lähtevät täältä hänen mukanaan, viime talvenhan hän jo asui muualla mutta tavarat olivat vielä täällä. Pientä pintaremonttia olis aikeissa tehdä, katsotaan mitä siitä sitten tulee!