Pistää ihan mietityttään toi Elinan kurssi, niin paljon tuli uutta ja erilaista ohjaustapaa meille! Vaikka olen kyllä nähnyt ja kuullut mutta en ole ilmeisesti sisäistänyt niitä! Esim, onhan mulle sanottu että aina pitää olla rintamasuunta sinne minne haluu koiran menevän, mutta miten se sitten toteutetaan on ollut epäselvää... Mutta nyt ihan kädestä pitäen sain opetusta siihen ja tais mennä perille .  Ja keppien ohjauksessa tuli myös uutta: törkkääminen ja ainakin eilen itekseen harjoitellessa se toimi! Ja kyllä mä sen rintasuunnankin sain löytymään välistävedossa, joten en kai ihan toivoton tapaus ole vaikka kyllä se siltä siellä kurssilla tuntui! Melkein ihan hävetti kun ei meinannu millään mennä kaaliin et mitenpäin yläpää ja mihin suuntaan jalat kääntyy... Voi taivas !!!  

No eilen sit mentiin tosiaan itekseen kentälle harjoittelemaan ihan rauhassa...Kotoa lähtiessä paistoi aurinko täysillä ja ihan pyöräilysortseis lähdin liikkeelle. Mut Mynämäes sit tulikin vettä ihan reippaasti ja sateenvarjon kans seisoin ihmettelemäs et tuleeks meiän treeneist mitään. Siihen tuli muitakin mut lähtivät pois... Loppui se sade kuitenkin ja me vedettiin ihan kelpo treenit molempien kans, tai no Robinin kans oli enemmänkin sellast energian purkua kun toinen oli edellisen illan joutunut odottelemaan autossa ku me oltiin Hertan kans kurssilla. Muutama iha onnistunut veto mut loput oli sellasii riekkumisii et pois alta! Mut Hertan kans otettiin sitä Elinan rataa pienissä pätkissä ja meni paljon paremmin ku edellisel kerral!  Kepeis on viel hiomista, mut menee kyl useammin hyvin kuin huonosti, A:n kontaktii otettiin kans ja namikepon kans tulee reippaasti alas mut ilman jää ylös odottaan et missäs namit viipyy. Mut ei hypänny kertaakaan yli eikä heittäny takapäätä "olan yli" kuten ennen.  Takaa leikkaus on mulle itelle jotenkin hankala, mä vaan pelkään että juoksen koiran päälle kun se ei irtoo viel kovin reippaasti seuraavalle esteelle, sitä pitää alkaa ottaan treeneissä useammin.

Kurssilla ollessa sain kuulla että Mynskil on epikset ens keskiviikkona ja sinne mennään saletisti, molempien kanssa. Robin pääsee starttehin ja Hertta mölleihin. Ei sitä kisakokemusta muuten saa jollei kisaa .  Nih!