HOHHOIJAA!!!  Päivä Lohjan shelttisivuerkkarissa vietettiin aivan mahtavassa auringonpaisteisessa säässä, tosin näyttely oli sisätiloissa mutta kuitenkin !

Meidän tytöt oli ilmoitettu molemmat ja avonartuissa molemmat esiintyivätkin, toinen melko karvattomana ja toinen pystykorvaisena.

Avonarttuja, joita oli muuten ilmoitettu 35 kpl, oli arvostelemassa brittuomari Mary Bathurst, jolla oli melko tiukka linja.

Herttaa kokoomakehässä esitti Sari, KIITOS ! Neiti vähän meinasi komennella Saria mutta hienosti totteli kuitenkin! Vähän hermostutti ennen Robinin esiintymistä mutta luottavaisin mielin nostin tytön pöydälle ja supattelin taas tavanomaiset jutut ja eihän hän nytkään pettänyt luottamustani vaan esiintyi LOISTAVASTI! Niin pöydällä kuin lattiallakin, irrotin jopa taluttimen arvostelun ajaksi ja tämä tapitti samoilla jalansijoilla koko ajan ( melko kauan ! ), vähän päätään käänteli äänien suuntaan. Niinpä suoraan sanottuna oli melkoinen pettymys kun sihteeri tuli keltaisen nauhan kanssa luoksemme ! Vaikka ei minulla mitään odotuksia ollutkaan niin pettynyt olin! Siis keltainen nauha tarkoittaa HYVÄ mutta silti... No jenkki ei ollut brittituomarin mieleen ja se siitä!

Robinin arvostelu: 1.10.2011 shelttisivuerkkari, Lohja. Tuomari Mary Bathurst:

Not typical type. Size is good. Rather long cast. Head is not correct at all, too short and far too deep. Good ears. Layback OK. Upperarm step. Rear construction OK. Tail good. Moved steadily.

No, mullapa olikin näyttää hänelle vaihtoehtona brittilinjainen koira! Hertta kehään melkoisen odottelun jälkeen. Ja myös tämä typy esiintyi vallan mainiosti, joskin kirppu yllätti tytön kesken kävelyn ja sitä piti käydä rapsuttelemaan, hieman se hymyilytti tuomariakin! Ei mitään moittimista esiintymisessä, ja tuloksena EH, tuttua meille !

Hertan arvostelu: 1.10.2011 shelttisivuerkkari, Lohja. Tuomari Mary Bathurst :

Nize type. Quite small, but well balanced. Balanced head but skull rather rounded. Dark eyes but rather round. Well set ears. Decent forehand construction. Good rear. Adequate tail. Steady mover but toring ? out in front.

Ruokaa likoille ja pieni lenkki ihanassa auringonpaisteessa Mannan ja Erikan kanssa ja sitten häkkiin nukkumaan! Ja itse seuraamaan muiden menestystä.

Hertan iskä Riku esiintyi Sarin kanssa mallikkaasti: VAL ERI 2 ja SA.  Kati Samaan aikaan Peppi "Pomppiksen" kanssa JUN ERI 2 ja SA. Hertan mummu Nelli vetskuis ERI 3.  Hertan täti Sofi avoimis EH:n ja Manna H:n.

KIITOS RAKKAAT YSTÄVÄT seurasta, oli mahtavaa jännätä kanssanne, JÄLLEEN kerran 1!

Paljon tuttuja nähtiin ja niinhän oli tarkoituskin! Nyt jäätiin sit kuitenkin näyttelytauolle, kasvatellaan turkkia ja keskitytään aksaan. Joskus kenties ens vuonna voidaan piipahtaa kehässä, aika näyttää...