Hertta-murunen on kotona!

Eilen haettiin hänet Robinin kans Nakkilasta, ja kaksi trikkipentua jäi vielä odottamaan uutta kotia. Kiitos Mia vielä kerran Hertan hyvästä hoidosta ja kiitos tästä ihanasta koirasta!

Kotimatkalla poikettiin Köyliössä moikkaamassa Päiviä, Jarmoa ja tietenkin myös Elliä. Kiitos kahvista ja jäätelöstä , illalla oli PAKKO vielä yhdessä syödä yks tuutti .

Kotiin Hertta tuli  ihan tuttuun tapaan, ei mitään epäselvää mihin olisi auton luota lähtenyt, ja kissaa tervehdittiin vauhdikkaasti !

Teimme pienen metsälenkin ja matkantekoa haittasi ne monet ihanat tuoksut joita piti haistella ja oman tuoksun merkkaaminen:  KAIKILLE  tiedoksi, olen saapunut kotiin!!!  Pellolla päästin tytöt irti ja sellanen piirileikki alkoi että pois alta! Kotona sitten maattiin oikosenaan, kai se pienen stressin aiheuttaa kun saapuu kotiin reilun parin kuukauden reissulta !

Yö meni hyvin, ei yhtään itketty tai heräilty, mutta aamulla oli kyllä kiire kun avasin silmäni niin viuhka/pusukone alkoi heti toimia! 

Tästä se sitten lähtee meidän kolmen yhteiselo taas pyörimään, otetaan nyt aluks vähän rauhallisemmin ja "tutustutaan" toisiimme ihan kotosalla, ja pikkuhiljaa palaillaan  "toreille ja turuille".