Vuosi on vierähtänyt tänne kirjoitellessa, ja ainakin minun mielestäni ihan rattoisasti! Ja onhan täällä sentään jokunen vierailijakin käynyt .

Tapahtumia on vuoden ajalle kertynyt vaikka miten paljon, niin koirien kanssa kuin muutenkin elämässä. Tärkeimpiä tässä mainitakseni oli tietenkin tyttäreni Hannan valkolakki, uusi työpaikka (fyysisesti) sekä Robinin ykkösruusuke. Agilityssä mentiin eteenpäin melko roimasti, virallisesti ei vielä kisattu mutta epiksissä tehtiin monta hyvää tulosta! Ja tälle vuodelle on jo agilisenssi hankittu joten meidät ehkä näkee jo hyvinkin pian virallisesti kisaamassa .

Muitakin suunnitelmia on tälle vuodelle, mutta niistä kerrottakoon sitten kun on jotain kerrottavaa.

Kohta vietetään Robinin 4v. päivää, ja en päivääkään vaihtaisi pois siitä ajasta jotka olen sen kanssa saanut viettää! On se niin rakas! Ja Hertta hepsukka vielä lisäämässä tätä ihanuutta niin mikäs tässä on ollessa! Niin monia ihania hetkiä olen saanut viettää ja niin ihania uusia ystäviä saanut niiden kautta että elämäni on tällä hetkellä melkoisen mukavaa. Toivotan kaikille lukijoille ja muillekkin oikein mukavaa ja onnellista alkanutta vuotta 2012!