Olen kuullut sanottavan että ei kukaan tarvitse lomaa niin kuin hän joka on juuri palannut lomalta , ja luulen että huomisen jälkeen voin allekirjoittaa väitteen !

Ihana 4 viikkoa on takana, siihen on mahtunut niin paljon kaikenlaista mukavaa että tässä  niiden luetteleminen on turhaa, mutta sen kuitenkin sanon että YSTÄVILLÄ on erittäin suuri rooli ! Ilman ystäviä olis ollu jokseenkin tylsää ja ykstoikkoista olla vaan koirien kanssa. Etukäteen suunnittelemastani toteutui melkein kaikki ja YLLÄTYKSIÄ tuli kasapäin! KIITOS kaikille jotka teitte lomastani melkein täydellisen! Ja kiitos myös säiden haltijalle; sopivasti lämmintä, sopivasti sadetta ja viileätä, sopivasti vaihtelevaa lomasäätä, sukkia tahi pitkähihaisia ei tarvinnut juurikaan kaapista esiin kaivaa .

Lomalta paluu työarkeen ei sitten menekkään ihan niinkuin oli tarkoitus; uusi työpaikkani ei valmistunutkaan ihan ajallaan vaan palaamme vanhaan yksikköön vielä kuukaudeksi. No, hyvää kannattaa odottaa, sanotaan .

Koirien kanssa harrastaminen on ollut vähän niin ja näin loman aikana, mutta elokuu onkin sitten täynnä tapahtumaa: Agilityn kesäkurssilla aloitetaan ja treenit ovatkin ensimmäisen kahden viikon pääteema, melkein joka päivälle riittää jomman kumman koiran treenejä. On myös näyttelyitä 3:na viikonloppuna, ja yksi viikonloppu menee agikisatessa? On myös Robinin silmätarkki ja Hertan hierous, joten ERITTÄINKIN koiramaisissa merkeissä menee elokuu....