No on kait tuohon helteeseen vielä aikaa mutta kyllä tänään on aurinko hellinyt oikein todenteolla! Ja pakkohan sitä oli lähtee hangenkannolle siitä nauttimaan! Otettiin naapurista Pia ja Hinni mukaan!

Pia sai heti kavereita kun laittoi käden taskuun

Robin ja Hinni ottivat vapaudesta kaiken ilon irti! Ja lääniä riitti juostavaksi!

Mikäpä sitä pienen koiran ollessa, hangenkanto ja ihana  aurinkoinen keli

Iltapäivällä tehtiin vielä toinen lenkki, ihan vaan kävelyteitä pitkin kaupalle. Eihän näin ihanaa päivää voinut kokonaan sisällä viettää!

 Eilen illalla oltiin kuukauden tauon jälkeen Robinin kanssa aksaamassa. Jo lähestyttäessä hallia alkoi kauhee meteli joka jatkui lämmittelylenkillä eikä sitten loppunutkaan ennen ku kotiin lähtiessä. Mutta yllättävän hyvin jaksoi kuitenkin sitten keskittyä varsinaiseen tekemiseen, vaikka olin ajatellut että ihan hauskanpidoksi menee! Ja pieniä valonpilkahduksiakin sain kokea, ensinnäkin itselläni oli tavattoman helpontuntuista liikkumista ( olikohan syynä uudet tossut, jotka ostin ennen meidän virallisia  vai muutaman kilon painonpudotus ? ) ja vaikka Robin kävi kuumana, se silti keskittyi ! Jos jokin meni pieleen ni se oli mun ohjaamisesta kiinni. Kyllä siitä vielä hyvä tulee!

Ja Hertta mamsellilla päiviä tänään 52, vatsa kasvaa kohisten, painoa tullut reilu kilo ( en vaan huomannut punnita ennen astutusta).Maanantaina lähtee Nakkilaan. Ja minulla alkaa "ruikulipäivät" !