Meil oli tytöillä lainassa Turun näyttelyssä vähän isompi kevythäkki Raijalta, ja sovittiin et palautetaan se joku ilta. Nooh, sovittiin sitten että tiistaina illalla viedään häkki ja tehdään samalla yhteinen iltalenkki Rikun ja Millan kanssa. Ilma oli melko kylmä tuulella lisättynä joten nuori ystävämme Niilo jäi kotiin, kun oli vähän flunssainenkin.

Teimme Raijan ja koirien kanssa mukavan lenkin, Milla pomppi sinne tänne, Robin ja Hertta eivät meinanneet malttaa kävellä ollenkaan kun oli niiiin paljon uusia hajuja matkanvarrella ja Riku ihmetteli muuten vaan tätä konkkaronkkaa. Meillä Raijan kanssa riitti puheltavaa, joten kylmä tuulikaan ei meitä häirinnyt. Pihalla yritimme vielä saada koiria leikkimään, mutta meidän neidit nyt EI AINAKAAN lumihangessa rieku, joten teimme sitten lähtöä kotiin, kun Raija sanoi ettei siitä tule mitään, kun Niilo on valmistanut meille iltapalaa! Ja eihän tällainen sinkkunainen voi kieltäytyä kun nuori mies kutsuu kanssaan iltapalalle! Tytöt eivät olleet ollenkaan pahoillaan päästessään vielä vähäksi aikaa sisälle leikkimään Rikun ja Millan leluilla ja syömään heidän puruluitaan, päinvastoin! 

Niilo oli taikonut meille suussa sulavia patonkeja ja pizzaa, olipa muumikeksejäkin , juomaksi joimme teetä, joka maistuikin ulkoilun jälkeen tosi hyvältä!  Kiitos ystävät tarjoilusta ja seurasta! Lenkkeily sujuu paljon rattoisammin yhdessä kuin yksin. Robin ja Hertta kiittää myös makoisista puruluista, joita Riku ja Milla heille "tarjosivat".