Kesää on vietetty monenlaisten tapahtumien ja puuhailun merkeissä, tulipa se reissukin tehtyä jota jo useana kesänä olen suunnitellut!

Ihan loman alussa vietettiin ihanaa tyttöjen ja yhden nuoren miehen iltaa Rymättylässä.

Mansikoita syöden,

palloa pelaten,

koirien kanssa leikkien,

välillä piti heittäytyä nurtsille lepäämään!

Saunakin lämpesi illan mittaan ja ihanat löylyt saimmekin, liekö millä lämmitetty

Myös Köyliön mökillä vietimme ihanat pari päivää, käyden myös katsomassa Tuiskulan kesäteatterin upean esityksen evakkoromaaneista Köyliössä.

Lomareissu suuntautui Itä-Suomeen, tarkoituksena tavata serkkuja ja käydä katsomassa isäni äidin mökkiä Ylämaalla.

Mökki oli paikoillaan, ja suurinpiirtein saman näköisenä jona sen muistinkin. Täällä vietin vanhempieni kanssa lapsena kesiä, ja niistä muistot ovat hyvin lämpimätNyt mökki on muiden omistuksessa, joten voin vain katsella sitä kauempaa ja muistella menneitä .

Serkkutapaaminen onnistui paremmin kuin osasin kuvitellakkaan! Tapasimme monien vuosien jälkeen kaikki tyttöserkukset ja mukana bonuksena lisäksi kaksi miespuolistakin serkkua! Kävimme yhdessä mummomme haudalla,

Vietimme mukavan iltapäivän yhden serkkuni kesäpaikassa. Näin mukavaa päivää en olisi osannut toivoa, kun tätä tapaamista suunnittelin! Toivottavasti tästä tulee jonkinlainen perinne, ja saamme lisäksi vielä  muitakin serkkuja mukaan!

Samalla reissulla kävin myös Lappeenrannan satamassa syömässä Atomin...

ja kummitätini mökillä Kärkölässä. Koirat taisivat olla vähän väsyneitä reissusta...

Seuraava ihana tapahtuma oli ihan täällä kotonurkilla, sain tilaisuuden nähdä yhtä Hertan pennuista! Helga oli matkannut Porista katsomaan agilityn MM-karsintoja ja me ajeltiin häntä katsomaan Lietoon. Voi kuinka hurmaava hänestä olikaan kasvanut!

Kesäloman jo loputtua saatiin postista odotettu ykkösruusuke Robinille, ja myös vahvistusta sille, että meidän näyttelyt on käyty, kun osallistuimme Mynämäen mätsäriin. Ei ollut pahemmin hajuakaan siitä miten kehässä käyttäydytään, Robinilla ehkä vähän mutta Hertta paineli kuono maassa, häntä pystyssä menemään.Joten keskitymme täst lähtien agilityyn, jossa siinäkin saimme nousta pari kertaa palkintopallille kesän aikana, kun Mynämäen epiksiin osallistuimme. Herttanen voitti yhden kisan ja oli toisessa kolmas, joten saapi toivoa että meidän debyytti virallisiin sujuu hyvin, jahka sinne asti päästään! Reilun viikon päästä on kahden seuran seuramestaruuskilpailut, Mynämäessä ja Liedossa, joihin aiomme osallistua.

Eiköhän tässä tällä kertaa ole riittävästi, toivottavasti joku viitsii lukea !

Syksyä odotellen, vaikka viikon verran onkin ollut melkoisen lämmintä ja kesäistä !