Jos ei nyt ihan mut melkeen pukkaa syysmasennusta tai jotain sen tapaista .  Pimeys vie voimat ja sade ja tuuli riepottelee mennen tullen, ei koiratkaan viihdy ulkona ku tarpeellisen ajan. Ja jos viihtyy ni sit on edessä ah, niin ihana koiranpesusessio!

Töissä on tällä hetkellä niin hektistä ettei oikein muille ajatuksille riitä aikaa. Onneksi tuleva joulu vietetään meidän perheessä hyvin matalalla profiililla, ettei sen takia tarvitse stressata, nekin energianjämät voi käyttää työpaikalla. Ja siellähän se  joulun odotus tuntuu ihan käsinkosketeltavalta! Voi sitä jännitystä ja säpinää mitä pienet ihmiset tällä hetkellä tuntee, odotus käy voimille ja se näkyy kyllä kaikenlaisena säheltämisenä ja välillä vähän ylilyömisinäkin. Mutta antaa se pienten silmien ilo ja loiste voimaa jaksaa tätä työtä  !

Koirarintamalla ei mitään ihmeellistä, lenkeillä on käyty naapurin kanssa ahkerasti, nyt vaan alkaa tulla paineita susihavaintojen takia, ei taida uskaltaa enää vapaana metsässä pitää päivälläkään. En mä ite mitenkään hysteerinen ole mutta lähipiiri vaatii huolehtimaan karvakorvista .

Agipuolella ollaan nyt vähän hukassa, käytiin kontaktien takia erikoiskurssilla ja saatiin ohjeet palata alkuun. No, mun kärsivällisyydellä varusteltua ihmistä se kyllä stressaa ja kovasti! Melkein jo päätin lopettaa koko jutun, mutta sitten palasin järkiini (?)  ja ajattelin et kai se siit sitten... Mutta viime viikkoiset treenit olivat kyllä pohjanoteeraus niin minun kuin koirienkin taholta, ja totesin parhaaksi jättää leikin kesken. Robin meni jotenkin, mutta kun en saanut Herttaankaan mitään otetta niin silloin meni ihan fiilikset, jos niitä edes olikaan.

Eipä kai tässä auta kuin odotella ja yrittää koota voimat ja ajatukset  ja viettää joulu ihan rauhassa pois alta ja jatkaa taas tammikuussa uudella innolla! Mulla onkin joulun jälkeen pari viikkoa lomaa, joten akkujen lataus varmasti onnistuu ! Mukavaa joulunalus aikaa kaikille lukijoille, toivottavasti saataisiin edes vähän lunta valaisemaan tätä pimeyttä!

Vuoden takaisia kuvia joulun ajalta