Koiranpäivän kunniaksi pääsi Robin hierojalle kiirastorstaina, vaikka en kyllä ollut ennen tollasesta koiranpäivästä kuullutkaan! Mutta sellast nyt tulevana sunnuntaina kuulemma vietetään, peräti viidettä kertaa! No, se ei kyl ollu syy miks hieroja meille tuli, vaan Robinilla ollut jumpuraa niskassa ja takapäässä, tää oli nyt toinen kerta ja oli kuulemma pehmenneet hyvin! Tyttö itsekin näytti nauttivan tavattomasti käsittelystä, pari kertaa nosti päätään kun ilmeisesti oli joku tiukempi paikka. Ja ennen hierontaa jo heitti itsensä lattialle pitkäkseen, kuin tietäen että mukavaa on tulossa! Tällä kertaa en tilannut enää Robinille uutta aikaa vaan seuraavalla kerralla on Hertan vuoro, saapi sitten nähdä millaisessa kunnossa on agitreenaajan lihakset .

Keinutreenit on nyt otettava ihan tosissaan: siksi ilmoittauduin Karjalaisen Marjan keinukurssille joka on kaksi osainen, ensimmäinen vapunaattona ja siit viikon päästä on toinen kerta. Ja samana päivänä on myös ATT:n talkoot, kannetaan esteet ulkokentälle, niihinkin ajattelin osallistua.

Ja sitten tuohon otsikointiin; meidän tytöt tykkää mämmistä , jo viime vuonna hämmästyttivät minut perinpohjin kun annoin sormenpäästä maistaa kyseistä herkkua. Robin söi rohkeasti mutta Hertta sievästi lipsutellen. No annoin vähän enemmän lusikalla, ja Robin hotkaisi ahneuksissaan varmaan edes maistamatta mitä söi, mutta Hertta taas sievisteli ja lipsutti lusikan puhtaaksi. Ja sama juttu tänä vuonna; ihan reippaasti söivät lusikallisen molemmat, nyt Herttakaan ei enää lipsutellut vaan hotkaisi kuin peläten että se viedään nenä edestä pois jos ei syö nopsaan .

Munista en niin välitä itsekkään, paitsi suklaamunista, ja niitä mulla on olohuoneen korkeammalla pöydällä, varmuuden vuoksi..., mutta joku niitä kuitenkin käy napsimassa, koskapa kippo vailenee pikkuhiljaa kuin itestään...,taitaapa tarvita asentaa valvontakamera mahdollisen varkaan paljastamiseksi!

Pääsiäissunnuntaina on jälleen agikisoissa työskentelyn vuoro, menen kolmen kisan ajaksi ratatöihin. Maanantaina lähdetään koiruleiden kanssa Nakkilaan, Hertan kasvattajan uutta pienokaista, kuukauden vanhaa tyttövauvaa katsomaan, ja samalla hän pääsee Herttaa näkemään. Ja käydään myös Köyliössä moikkaamassa Elli-kultsua ja tietty Päivin porukkaa.

Tiistai ja keskiviikko on mulla vielä vapaapäiviä, ja keskiviikkona on vuorossa Robinin kasvattajan luona vierailu, Käpäläkoplan kennelissä on kennelvierailupäivä! Siitä onkin vierähtänyt jo tovi kun Kitta on viimeksi nähnyt Robinia, ja silloin oli tytöllä jalka kipsissä ja muutenkin vähän ei niin esittelykunnossa. Mutta nyt on tyttö upeassa karvassa ja muutenkin voi hyvin, on mukava mennä näyttämään sitä kasvattajalle!

Mukavaa pääsiäistä kaikille lukijoille, toivottavasti saamme nauttia keväisistä keleistä ja lämpimästä auringosta!