Aurinkoinen paistelee ja ihana kevät on nyt täällä! Kyllä sitä odotettiinkin ja nyt siitä on nautittu taas täysin rinnoin!

Torstaina oltiin Hertan kanssa epiksissä kisaamassa, fiilis ei ollu mikään maailman paras, ja kun näin radan niin ei se ainakaan siitä parantunut. Mutta luotin Herttaan ja ajattelin taas et rauhallisesti mennään, yritän pitää tytön hanskassa.  Minejä ennen oli medit ja maksit,  ja niitä oli taas aika paljon. Medejä 24 ja makseja tais olla liki 40? Minejä oli 23 ja me lähtölistan toinen koirakko. Aika kivasti sain tutustua rataan katselemalla miten muut  menee ja kun oma tutustuminen oli vuorossa, oli melko helppo tehdä omat kuviot   tai niin mä luulin!

Jännitti taas niin vietäväks mutta hienosti lähti menemään, Hertta odotti lähtökäskyä upeasti ja niin sit mentiin!  Ensimmäiset esteet meni hienosti, muurin jälkeen oli takaakierto esteelle ja siit sivulle putkeen. Mä vähän hosuin ja Hertta meni takaa ohi, mut sain käännettyy sen kuitenkin esteelle ja sit tehtiinkin puhdas rata loppumatkalta. Harmittava kielto ja 5 virhepistettä siitä, nyt olis ollu aikakin melko kohillaan, mut eipä näitä jälkikäteen auta jossitella vaan ottaa opikseen!

Kaikenkaikkiaan oltiin 11/23 joten ei ihan huonoja kuitenkaan. Ja mä oon niin tyytyväinen mun koiraan, se vaan menee niin upeasti! Kunhan MÄ vaan oppisin paremmin ja tarkemmin ohjaamaan.

Perjantaina oli sit normitreenit omassa ryhmässä ja Virpi laittoi meille takaakiertoja kuten halusimme! Ja olihan se aluksi vaikeeta, kun piti viedä putkeen jonka vieressä oli A, Hertta kun niin tykkää siitä. Mut kouluttajan vinkistä twistasin siinä ja sain kuin sainkin Hertan menemään putkeen! Kepit tuotti vähän vaikeuksia joten otimme käyttöön plexit, jotka Hertta kyl hienosti ylitti mut alkoi sitten hokaamaan mitä ne tarkoittaa. Keinua treenattiin taas ihan itekseen ja vähän radallakin ( tosin alhaalla) ja meni ihan hienosti, muutaman kerran hyppäs kesken matkaa pois mut toistojen myötä varmemmin meni loppuun asti. Ja tehtiin myös kolinatreeniä, elikkä Hertta sai ite tassuilla painaa keinun alas jolloin se kolahti maahan ja heti palkka, Se olikin kiva leikki!

Nyt tuleekin kahden viikon tauko treeneihin, kun emme pääse kentälle pitkänä perjantaina, ja pääsiäisen pyhinä on kaksi päiväiset kisat, joihin minäkin olen menossa töihin, niin ei sitten silloinkaan pääse omalla ajalla treenaamaan. No ei kait pieni huili pahaa tee

Lauantaina olikin sitten agivapaa päivä; ulkoilua, auton renkaiden vaihtoa, pihatalkoita, grillausta ja mukavaa seurustelua naapureiden kanssa.

Sunnuntaiksi olin ilmoittautunut putkikulma kurssille ATT:lle, Katja Koivisto piti meille 5:lle koirakolle tehokkaan treenin putkeen ohjaamisesta erilaisista kulmista. Radat oli lyhyitä mutta putkeen menoa oli monesta eri suunnasta muutama hyppy joukossa. Kyllähän Hertta putkeen menee mutta kun kulmat oli vähän oudompia niin piti tosiaan miettiä miten sen sinne ohjaa,  kun on kaks putkensuuta vierekkäin tai putken suu on koiralle "näkymätön". Hyviä ohjeita saatiin näihinkin pulmiin, kun vaan muistais sit taas. Saatiin kehuja oikeasta lähtölinjan valinnasta, KIITOS Arjan ohjaustekniikkakurssin! Joten on sentään jotain jäänyt mieleen aikaisemmista kursseista!

Loppupäivä onkin sitten ollut autonpesua ja imurointia, virpojia on näkynyt mutta meillä ei ole käynyt ketään. Mutta yksi  mieluinen trulli on tulossa, odottelen soittoa koska tulee. Ja just tuli puhelinsoitto, mun omat kullat tulee käymään, kyllä niillekkin on virpomispalkat varattuna

Ja vielä sunnuntai-iltapäivän lopuksi tehtiin koirien kanssa reissu keskustaan ja kävin äänestämässä, vaikka en vielä päivällä tiennyt ketä äänestäisin , mutta kyllä mä sit ääneni yhdelle annoin, kattotaan sit kui käy ? Ja vielä kuin viikonlopun loppuhuipennuksena tuli kutsu kaverin terassille yhdelle lasilliselle, eihän sellaisesta voi kieltäytyä? Vai voiko? No eipä voinut kun vielä tämä kaveri muuttaa kesän alkaessa pois paikkakunnalta uuteen kotiin niin ei tällaisia kutsuja enää kovin usein tule!