Heippa vaan kaikille! Täällä meitä olis kaks shelttityttöä joiden elämästä olis tarkoitus vähän kertoilla muillekkin. Kertojana toimii Pirkko, jo vähän varttuuneempi, "uudehko" koiraharrastaja ja sheltteihin rakastunut lastenhoitaja Nousiaisista. Meidän laumaan kuuluu lisäksi tytär Hanna, kevään abiturientti ja poika Timo, Turun yliopistossa opettajaksi opiskeleva nuori mies joka tosin ei asu meidän kanssa. Karvaisiin lisättäköön vielä koirien lisäksi kissa Nano, 4-vuotias musta tyttö.

No, niistä shelteistähän tässä oli kysymys. Vanhempi, soopelin värinen Robin on oikealta nimeltään Käpäläkoplan Robusta, täyttää kohta kolme vuotta. Nuorempi, tricolour väriltään on Hertta, oikealta nimeltään Ronja, maaliskuussa kaksi vuotta täyttävä nimensä veroinen ryövärin tytär! Hertta on minulla sijoituksessa Mia Perkiökankaalta, Nakkilasta.

Harrastamme agilityä, näyttelyitä ja lenkkeilyä. Agility on varsin tuore harrastus, eiväthän koiratkaan ole vielä kovin vanhoja, ja minullekkin tämä on aivan uusi laji, joten ihan vihreitä ollaan, mutta halu oppia on kova joten innolla mennään eteenpäin!

Tästä on hyvä jatkaa, joten lisää meistä seuraavalla kerralla, nyt alkaa olla iltalenkin aika!