Taas lomalla! Toiveissa oli että olisi ollut jo hieman keväisemmät kelit, mutta mitä vielä! Lunta metri tolkulla ja pakkasta öisin yli -10 astetta ja päivisinkin vaivaisesti plussan puolelle. No aurinko kuitenkin on paistanut ja ilma ollut mitä mahtavin ulkoilua ajatellen. En valita!

Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Maaliskuun kisoissa kisattiin melko onnistuneesti, jos ajatellaan kokonaisuutta. Neljästä radasta kolme tulosta, ei huono mun mielestä. Nolla tuloksilla ei juhlittu mutta kaiken kaikkiaan molemmilla hyvät radat.Hertalla molemmilla radoilla 5 rv, sijoitukset 5. ja 8.  Robinilla toinen rata hylly, toinen 5 rv sija 6. Kaikki virheet tuli kielloista ?

Kerttu on käynyt 3 kertaa näyttelytreenissä, ja aloittanut pentukoulun. Olen myös ilmoittanut sen kahteen pentunäyttelyyn, Nurmijärven shelttien erikoisnäyttelyyn ja Mynämäkeen kaikkienrotujen näyttelyyn, myös Robin on ilmoitettu sinne. Pääsiäismaanantaina menemme Lietoon harjoittelemaan mätsäriin.

Kerttu on myös päässyt jo harjoittelemaan hieman aksaa! Niin niin, sanoin kyllä että siitä ei tule aksakoiraa mutta...olin Hertan ja Robinin kanssa tehotreeneissä ATT:llä ja Kerttu oli mukana, kokeilin hieman neidin kiinnostusta, muutaman hyppysiivekkeen kanssa mentiin ja putkeen avustettuna, ei kauheen kiinnostuneelta tuntunut. Mutta mynskin hallissa sitten tehtiin vähän enemmän siivekkeiden kiertoa ja putkeen menoa, ja nythän likka jo menee kolme estettä peräkkäin ja putkeen omatoimisesti! Ja taitaapa vähän tykätäkkin :)

Robinin kanssa oltiin ATT:llä lajinäytössä. Siinä katsottiin millä tasolla olemme, ja saimme arvosteluksi että valmiita kisaavien ryhmään :)  Koira liikaa kiinni ohjaajassa ja tarvii ratatreenii! Katsotaan mihin se ajan kanssa johtaa...

Olen myös aloittanut kouluttamaan shipa-ryhmää Mynämäen koirakerhon hallissa. Ja kevään/kesän aikana koulutan alkeisryhmää ja harrastajaryhmää kentällä. Mielenkiintoinen kesä tulossa! Ja kun siihen vielä lisää Kertun mahdolliset näyttelyreissut, niin ei varmaan tule olemaan ongelmia vapaa-ajan käytön suhteen!

Mukavaa alkavaa kevättä ja Pääsiäistä kaikille!