Kesä on mennyt ja kaikenlaista on tapahtunut sen aikana. Kerttu kiersi alkukesän näyttelyissä ja saavutti kolmella ERI:llä shetlanninlammaskoirat ry:n näyttely ykkösruusukkeen! Yhdessä näyttelyssä sijoittui myös luokkansa ykköseksi, josta erittäin iloinen! Nyt neitokainen kasvatteleekin sitten turkkiaan ja yrittää aikuistua ennen seuraavia näytelmiä.

Toisena tavoitteena tälle vuodelle oli Robinille agility ykkösruusuke. Keväällä saatiin peräkkäin kaksi nollaa, ja siirryttiin kakkosiin! Aika huikeeta! sanon minä. Koira jonka jalka on leikattu, jonka ei koskaan pitänyt edes sen kummemmin aloittaa mitään harrastusta, koira joka sähläsi minut häpeänrakoon ensimmäisissä treeneissään, koira joka rakastaa agilityä varmaan eniten maailmassa ;) No, kesällä tehtiin sitten siirto seuraavalle tasolle, eli lähdettiin oman seuran kisoista kauemmaksi (kalaan :) . Rauman agipitsit ovat houkuttaneet minua ja ennenkin mutta nyt uskaltauduimme ilmoittautumaan sinne. Molemmat kisaavat koirani ilmoitin ja kun nyt ovat sitten molemmat kakkosissa niin kisat menivät melko pahasti ristiin. Mutta hienojen joustojen ansiosta kaikki sujui parhain päin! Robinilla oli kaksi rataa ja Hertalla yksi. Ja niinhän siinä kävi että Robin suoritti toisen ratansa täysin puhtaasti ja sijoittui toiseksi! Saimme lisäksi LUVAN, mutta tavoitteeni oli saavutettu! Toiselta radalta ikävä okserin riman pudotus mutta siltikin olimme kakkosia! Hertta sijoittui 4:ksi parilla virheellä.

Loppukesä menikin sitten juoksujen merkeissä, Hertta aloitti ja viikon päästä Kerttu. Tosi lyhyellä välillä, vain 5 ja puol kuukautta! Kohta onneksi on nekin ohi ja päästään taas harrastamaan koko poruukan vahvuudella.

Ai niin, meinasi unohtua kertoa että Robinista tuli tänä kesänä toistamiseen Mynskin medien seuramestari! Parin vuoden tauon jälkeen pokkasimme taas upean kiertopalkinnon kotiin säilytettäväksi. Hertta ei osallistunut kun juuri oli juoksut alkaneet :(