No niin, nyt on sitten Rauman kaikkien rotujen näyttely käyty, vesisateessa kaiken aikaa, koirat ja handlerit litimärkinä. Onneks Katilla oli teltta mukana, niin päästiin edes hetkeks sateen suojaan, eikä koirat joutuneet olemaan sateessa  kuin kehässä olo ajan.

Tuomarilla ( Annukka Paloheimo) oli alusta alkaen tiukka linja, ja ehkä hieman erikoisiakin arvosteluja tuli. Ensimmäisenä meidän "retkueesta" kehään meni Peppi, pentujen 7-9kk luokkaan. Muita osallistujia ei ollut ja se olikin sitten melkein nopein näkemäni kehässä pyörähdys, tuloksena KP ja Rop pentu. Hienoa Peppi!

Kahvittelimme ja vähän aikaan kehää seurattuamme tajusimme että kohtahan on avoimet nartut, kipikapi telttaan koiria tupsuttaan, vaikka ei kyllä ollut mitään merkitystä, koska tosiaan satoi vettä koko ajan !

Sitten mentiin kehään, Katin ja Sofin kanssa melkein peräkanaa, eipä niitä montaa ollut näitäkään osallistujia. Meidän vuoro oli ekana, nätisti Robin antoi "tätin" kopeloida, vain mittaaminen oli vähän pelottavaa, esiintyminenkin oli mielestäni aivan upeata, mutta suoraan sanottuna pettymys oli suuri kun saatiin keltainen nauha käteen.

Sitten oli Carina ja Ebba, hienosti meni, punainen nauha! Ja vimppana Kati ja Sofi, sininen nauha.

Ebba kävi vielä pari kertaa kehässä ja tuloksena paras narttu, VSP ja serti. ONNEA Carina ja Ebba!!!

Robinin arvostelu: Rauman KR näyttely 14.5.2011 Tuomari Annukka Paloheimo (Suomi)

"Hyvä koko. Melko lyhyt. Syvä kallo. Hyvin pienet silmät. Voimakas kuono joka saisi olla pidempi. Hyvä purenta.Hyvä luusto. Niukasti kulmautunut edestä.Hyvä takaosa ja karva.Riittävä askelpituus. Hyvät korvat."

Kahden viikon päästä Harjavallan ryhmikseen...